Autók és járművek minden kisfiú álmai

Minden kisfiú pici kortól kezdve rajong az autókért,különböző járművekért. Ebben a kategóriában minden korosztály megtalálhatja ami épp szíve vágya .

Versenyre fel a távirányítós autókkal

Versenyezz barátaiddal a különböző távirányítós autókkal, mérd össze erejüket, sebességüket különböző terepen is. Aki az aszfalton a király lehet, hogy a terepen hátul marad! Felkészültél a rajtra?

Távirányítós helikopterek

Ellenőrizd a töltöttséget, figyeld a szelet,ha minden rendben van szállj fel! Ha még nem próbáltad irányítani ezeket a helikoptereket,kezdetben légy nagyon óvatos. Remek szórakozást ígér mindenki számára.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Munkagépek

A munkagépek hatékony munkavégzésre kifejlesztett járművek, a világ minden szegletében találkozhatunk velük. Építenek, bontanak, kotornak, emelnek; használati céljukat tekintve a változatok hosszan sorolhatóak. A legismertebb munkagépek közé tartoznak a kombájnok, markológépek, rakodók, buldózerek és a különböző mezőgazdasági járművek. A játék munkagépek között megtalálhatóak a fém méretarányos modellek és a műanyag -kisebbeknek készített- változatok is.

Traktor tartálykocsival+figurák

Traktor tartálykocsival+figurák

2.350.-

kategória: Munkagépek

gyártó: Ismeretlen

Műanyag mezőgazdasági játékszett. A készletben egy traktor tartálykocsival, figurák és különböző kiegészítők ...