Játékbabák

Legyen szó Barbie, vagy hagyományos babákról, az oldalunkon biztosan megtalálja a megfelelőt. A Barbie babák igen magas színvonalat értek el a játékbabák között. Lepje meg kislányát egy gyönyörű babával.

Rongy Játékbabák

A rongybabák a kislányok kedvencei. Puhaságukkal, kedvességükkel, oly módon nőnek hozzá a picikhez, hogy a babát mindenhová magukkal viszik, egy pillanatra sem teszik le.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Barbie játék

A Barbie játékok sikertörténete 1959-ben kezdődött, amikor a Mattel piacra dobta a legelső Barbie babát – az akkor még fekete-fehér csíkos úszódresszben feszítő modellt. Mivel korábban csak gyermekeket ábrázoló játék babákat lehetett kapni az akkori trendnek megfelelően, a karcsú és szép arcú felnőtt baba figura gyorsan népszerűvé vált a gyerekjátékok között.

Tovább>>

Napjainkban a Barbie játékok önálló birodalommá fejlődtek, a különféle foglalkozású Barbiek mellett mindenféle vásárolható: ruhák, házak, bútorok, autók és más járművek, állatok, növények és természetesen Barbie férfi párja, Ken is.

A Barbie játékok sikertörténete azonban korántsem fejeződött be. Számos hírességről, sztárról készülnek női és férfi Barbie játékok az ihlető modell valóságban is hordott ruhadarabjainak kicsinyített másával, kiegészítőivel, olykor valódi gyémántokkal kirakott ékszereivel. Ezek az exkluzív Barbie játékok valójában nem játékok persze, hanem felnőtt gyűjtők számára limitált példányban kiadott egyedi darabok.

Néhány „leg” a Barbie játékok közül:

Kétségkívül a legdrágább Barbie játékok közé tartozik a figura ötvenedik születésnapjára készített egyedi példánya, amelynek ruháját és kiegészítőit 318 gyémánttal készítették. A baba kb. 23 millió Ft-ot ér jelenleg.A legbeszédesebb Barbie játékok: 1992-ben a Mattel piacra TeenTalk Barbie néven dobta a négy különböző mondat elmondására képes figurát. A TeenTalk Barbie játékok minden egyes figuráját úgy programozták, hogy a lehetséges 270 mondatból 4 különbözőt tudjanak, azaz nem volt köztük két egyforma.

A legbotrányosabb Barbie játékok: Szaúd-Arábiában 2003-ban betiltották a Barbie játékok forgalmazását a műanyag hölgy megbotránkoztató, az iszlám szellemiségnek nem megfelelő öltözködése miatt.

Barbie:Csillagok között- Sal-lee légdesz..

Barbie:Csillagok között- Sal-lee légdeszkával

9.990.-

kategória: Barbie játék

gyártó: Mattel

A Barbie: Csillagok között című mese egyik ismert karaktere, a légdeszkás Sal-lee már alig várja, hogy Te is vele ...

Szivárványhercegnő Barbie

Szivárványhercegnő Barbie

8.190.-

kategória: Barbie játék

gyártó: Mattel

Barbie mindig szeret ragyogóan kinézni! Most sincsen ez másképp! Gyönyörű ruhájában csodálatosan fest, de ha megnyomod ...

Barbie Fashionista barátnők

Barbie Fashionista barátnők

3.190.-

kategória: Barbie játék

gyártó: Mattel

Barbie és barátnői igazi példaképek! Lehet bármilyen alakjuk, bőrszínűk, arcformájuk, vagy hajuk, ők mindig divatosak! ...