kreatív játékok: SES, Ravensburger, Totum Kreatív játékok

A legnépszerűbb gyártók termékei, kreatív és készségfejlesztő játékok, a SES Creative, 4M, Crayola és más elismert gyerekjáték forgalmazóktól, webáruházunkban.

elektronikus játék Elektronikus készségfejlesztő

A tanulást gyermekünk fejlődését, motorikus és kommunikációs készségeit fejlesztő gyerekjátékok, mint a kifejezetten iskola előtt álló gyermekek számára fejlesztett gyermek komputerek, TV-s játékok.

készségfejlesztő Mandala játékok Kreativitást fejlesztő játékok

Speciális rajzeszközök, készségfejlesztő gyurma, gipsz és más érdekes ötleten alapuló kreatív játék, Mandala készítő szettek népszerű gyerek mesék alapján: Hello Kitty, Kis Hercegnő, Micimackó.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Star Wars-Walkie Talkie

Star Wars-Walkie Talkie
Név Star Wars-Walkie Tal..
Gyártó Lexibook
Kategória Elektronikus játék
Cikkszám TW35SW
Korcsoport 3-6 éves korig
Ajánlott fiúk számára

Gyerekjáték webáruház ár:*

13.790 .-      

* A játék webáruház ár minden terméknél 24 óránként frissül, a játékot a rendelés pillanatában webáruházunkban feltüntetett áron számlázzuk

Star Wars-Walkie Talkie

Lexibook Star Wars Walkie-Talkie. Légy elérhető, bármerre is mész akcióid közben! A játék kültéren akár 3 km-es hatósugárban is használható, 304 csatornát képes fogni, automatikus csatornakereséssel. Világító részek, háttérzaj csillapító, állítható csengőhang és állítható hangerő jellemzi. Kialakításának köszönhetően övre, csuklóra, vagy nyakba is akasztható. A játék használatához szükséges 6 db 'AAA' elemet a csomagolás nem tartalmazza. 3 éves kortól ajánlott.