kreatív játékok: SES, Ravensburger, Totum Kreatív játékok

A legnépszerűbb gyártók termékei, kreatív és készségfejlesztő játékok, a SES Creative, 4M, Crayola és más elismert gyerekjáték forgalmazóktól, webáruházunkban.

elektronikus játék Elektronikus készségfejlesztő

A tanulást gyermekünk fejlődését, motorikus és kommunikációs készségeit fejlesztő gyerekjátékok, mint a kifejezetten iskola előtt álló gyermekek számára fejlesztett gyermek komputerek, TV-s játékok.

készségfejlesztő Mandala játékok Kreativitást fejlesztő játékok

Speciális rajzeszközök, készségfejlesztő gyurma, gipsz és más érdekes ötleten alapuló kreatív játék, Mandala készítő szettek népszerű gyerek mesék alapján: Hello Kitty, Kis Hercegnő, Micimackó.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Geomag Panel fekete - fehér 68db

Geomag Panel fekete - fehér 68db
Név Geomag Panel fekete ..
Gyártó Geomag
Kategória GEOMAG
Cikkszám 17096
Korcsoport 6-10 éves korig
Ajánlott lányok és fiúk számára

Gyerekjáték webáruház ár:*

8.990 .- db

* A játék webáruház ár minden terméknél 24 óránként frissül, a játékot a rendelés pillanatában webáruházunkban feltüntetett áron számlázzuk

Geomag Panel fekete - fehér 68db

Geomag mágneses építőjáték készlet, mely fejleszti a kreativitást, térbeli gondolkodást, illetve a gyermekek motorikus képességeit is. A Geomag egyedülálló fajtája az építőjátékoknak; mágneses rudacskák mágneses golyókkal és műanyag panelekkel. A készletben található elemek más Geomag készlettel is összeépíthetőek, de önmagukban is fantasztikus kikapcsolódást nyújtanak. A fekete-fehér Geomag építőjáték 68 db építőelemet tartalmaz. 5 éves kortól ajánlott.