LEGO játék minden gyermeknek!

A legsikeresebb építőjáték a LEGO minden gyermek számára kínál készleteket. LEGO City a városi élet kedvelőinek, LEGO Friends elsősorban lányoknak, LEGO Star Wars a Csillagok Háborúja rajongóinak!

LEGO Friends LEGO Friends

A LEGO történelmének egyik legnagyobb kasszasikere a LEGO Friends játékcsalád készletei. Kísérd el az öt barátnőt, amint élik vidám életüket Heartlake városában vagy segíts nekik megmenteni a dzsungel állatait!

LEGO Creator

A LEGO Creator termékcsalád folytatja a régi LEGO játékok hagyományát, ezekben a készletekben kevés az egybeöntött hatalmas elem - mindent kis kockákból kell összeraknod, sőt 1 készletből 3 játékot is építhetsz!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

LEGO Disney Princess

A LEGO Disney Princess (hercegnő) játékcsaládot 2012-ben mutatták be, az első LEGO készletek a három Disney Princess témáján alapultak: Hamupipőke, Hófehérke és Csipkerózsika. Ezen LEGO Disney Princess játékok a DUPLO termékcsalád elemeivel kombinálhatóak, és 2-5 éves kislányoknak készültek. A 2013-ban kiadott LEGO Disney Princess mindkét készlete a Kis Hableány Ariel körül forog, és szintén DUPLO méretű. 2014-ben a Disney Princess játékcsalád szétválik - megjelennek az idősebb lányoknak szóló készletek, melyek már hagyományos LEGO építőelemeket tartalmaznak. Ariel és Hamupipőke történetét ismét feldolgozzák, és két új a Disney animációs filmjeiből ismert hercegnő is megjelenik: Merida és Rapunzel. Tehát - kedves anyukák és apukák - FIGYELEM! a LEGO Disney Princess játékai kétfajta méretben készülnek!

LEGO 41061 Jasmine egzotikus palotája

LEGO 41061 Jasmine egzotikus palotája

6.690.-

8.290.-

kategória: LEGO Disney Pri..

gyártó: LEGO

Jasmine hercegnő egzotikus palotáját (bár inkább palotácska) építhetjük meg ebből a LEGO Disney Princess készletből...

LEGO 41066 Anna és Kristoff szánkós kala..

LEGO 41066 Anna és Kristoff szánkós kalandja

8.590.-

9.990.-

kategória: LEGO Disney Pri..

gyártó: LEGO

Csatlakozz Anna és Kristoff szánkós kalandjához és hozzátok vissza a nyarat Arendelle királyságába! Álljatok meg ...