LEGO játék minden gyermeknek!

A legsikeresebb építőjáték a LEGO minden gyermek számára kínál készleteket. LEGO City a városi élet kedvelőinek, LEGO Friends elsősorban lányoknak, LEGO Star Wars a Csillagok Háborúja rajongóinak!

LEGO Friends LEGO Friends

A LEGO történelmének egyik legnagyobb kasszasikere a LEGO Friends játékcsalád készletei. Kísérd el az öt barátnőt, amint élik vidám életüket Heartlake városában vagy segíts nekik megmenteni a dzsungel állatait!

LEGO Creator

A LEGO Creator termékcsalád folytatja a régi LEGO játékok hagyományát, ezekben a készletekben kevés az egybeöntött hatalmas elem - mindent kis kockákból kell összeraknod, sőt 1 készletből 3 játékot is építhetsz!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Stephanie tengerparti háza (41037)

Stephanie tengerparti háza (41037)
Név Stephanie tengerpart..
Gyártó LEGO
Kategória LEGO Friends - Disne..
Cikkszám 41037
Korcsoport 6-10 éves korig
Ajánlott lányok számára

Gyerekjáték webáruház ár:*

13.650 .-      

* A játék webáruház ár minden terméknél 24 óránként frissül, a játékot a rendelés pillanatában webáruházunkban feltüntetett áron számlázzuk

Stephanie tengerparti háza (41037)

A LEGO Friends ezen készlete, Stephanie tengerparti háza (41037) 369 építőelemből áll és két minibaba jár hozzá a házigazda Stephanie és barátnője Kate. Ezek szerint Stephanie nemcsak a repülővezetésben jeleskedik hanem szörfözni is szeret, ráadásul a szörf igen remekül fest, igazi fénypontja a játéknak. A tengerparti házikó szépen kidolgozott két emeletes a teteje felhajtható, a hátulja nyitott így könnyen lehet tevékenykedni az egyes helyiségekben is. A ház előtti mólón két rózsaszín forgatható szék kapott helyet - abszolút kényelem, koktélok, naplemente. Ugyanitt található egy ládika is melyben rengeteg LEGO Friends babákhoz tartozó kellék található (hajcsat, fésű, tükör stb.). A házikó földszintjén a nyári konyhába toppanunk ahol két bárszék, sütő, hűtőszekrény található - még gyümölcsös tál és fagyi is van! Az emelet két helyiségből áll: egy alvó/pihenőszobából - melyben okostelefon dokkolóegységen (nem vicc!), HD TV és az átalakítható kanapé található, a másik rész a fürdőszoba, zuhanyzótálcával, wc-vel, csappal. A Lego Friends Stephanie tengerparti háza (41037) 19cm széles és 18cm magas.

Stephanie tengerparti háza (41037) videó

A gyártó legnépszerűbb termékei: LEGO

LEGO 60047 Rendőrkapitányság

LEGO 60047 Rendőrkapitányság

29.990.-

kategória: LEGO City

gyártó: LEGO

A polgárok biztonsága igen fontos Lego Citynek, ezért a rendőrség modernizálása az egyik legfontosabb feladat...

LEGO 31035 Tengerparti házikó

LEGO 31035 Tengerparti házikó

7.490.-

kategória: LEGO Creator

gyártó: LEGO

Szörfözzön mindenki! Rengeteg a tennivaló a napsütéses, 3 az 1-ben LEGO? Creator Tengerparti házikó körül. Gyűjts ...

LEGO 60097 Nagyvárosi hangulat

LEGO 60097 Nagyvárosi hangulat

52.890.-

kategória: LEGO City

gyártó: LEGO

A City főterén zajlik az élet! Állítsd le a kerékpárod a barátságos kávézónál, ugorj fel a lenyűgöző helikopterre, ...

LEGO 60050 Vasútállomás

LEGO 60050 Vasútállomás

16.990.-

kategória: LEGO City

gyártó: LEGO

A jól felszerelt vasútállomás nagyon fontos LEGO Cityben hiszen az első amivel az utasok találkoznak az nem is a vonat ...