Disney - Jégvarázs Jégbe zárt varázslat!

Napjaink egyik legnépszerűbb Disney alkotása a Jégvarázs című animációs mesefilm. Világszerte millió gyermek rajong értük. Nálunk is számtalan Jégvarázs termék közül válogathatsz kedvedre!

társasjáték webáruház Találd Ki Extra társasjáték

Talán az egyik legnépszerűbb memória társasjáték, most EXTRA kivitelben webáruházunkból, igazi erőpróba az egész család számára!

Barbie baba webáruház Barbie babák

A népszerű mese, a kis hableány Barbie babái, Merliah és barátnői rengeteg kiegészítővel, Barbie hercegnők és dívák, Barbie babák széles választéka webáruházunkból!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Maisto

Ha igényes játékmodellekről van szó, akkor a Maisto játék- és modellgyártó cég neve merül fel először. A nagy tradíciójú cég hosszú évtizedek alatt sajátította el a mostani termékek gyártásakor használt módszereket és technikát.

Tovább>>

Webáruházunkban is megtalálják a Maisto gyermekjátékait, illetve modelljeit. Távirányítóval működik például a klasszikus vonalat követő, 40 cm hosszú, az ikonikus RC Ford Mustang GT 1967-es modell, mely a Maisto egyik legnépszerűbb terméke. Gyermekjáték kategóriában a legnépszerűbb Maisto-modell a Chevrolet meggypiros Camarója, mely 1:24-es rendszerben aránylik eredetije méretéhez. Szintén a klasszikusoknak állít emléket a Pontiac Firebird-modellje, mely a legendás autót 1:24-es arányban mutatja be – ahogyan az 1949-es Fordot is megtalálja webáruházunkban.

A klasszikus, ’60-as és ’70-es évekbeli modellek mellett a Maisto természetesen olyan gyermekjátékokat is gyárt, melyek egy kisfiú szobájából sem hiányozhatnak. Közirigységre okot adó darab például az Allstars vagány utánfutós kisautója, melynek segítségével szinte bármit át lehet szállítani egy helyről a másikra – kavicsokat a játszótéren, kisautókat a képzeletbeli autópályán, vagy egy játékterepjárót is. Hátrahúzhatós kisautó a Porsche Boxtere, mellyel akár autóversenyt is nyerhetünk – akárcsak a Maisto játékmotorjaival.

A Maisto gyermekjátékai egytől-egyig tartósak, és nincsenek könnyen lenyelhető apró darabjai, melyek károsak lennének a kisebbekre nézve. Kiváló ajándék kisautókhoz a Maisto autós szettje, mely a tökéletes játékhoz elengedhetetlen kellékeket tartalmazza – műanyag fákat, KRESZ-táblákat, tájakat. Ezzel még jobb és könnyebb a játék, ráadásul a háttér és a környezet ezerféle módon is variálhatók.

A kisfiúk nagy kedvence a Maisto katonai repülőgép-modellje, mely a repülők imádóinak tökéletes ajándék. Az izgalmas játék megrendelhető webáruházunkból is. A Hummer H3T terepjáróval minden akadályt legyőzhető, játszhatunk vele a szobában, a homokozón és kavicsos terepen egyaránt, nagy kerekeinek köszönhetően szinte sehol sem akad el. A Maisto termékei egytől-egyig kiváló minőségűek; megfelelnek minden alkalomra ajándékként, illetve nem hiányozhatnak egyetlen gyerekszobából sem.

Távirányítós autó sziklamászó JR, 5 féle

Távirányítós autó sziklamászó JR, 5 féle

10.990.-

kategória: Távirányítós au..

gyártó: Maisto

Maisto Rock Crawler JR. távirányítós sziklamászó jármű, többféle változatban. Ez a jármű leküzd bármilyen ...

Fém autó transformerek, 6 féle

Fém autó transformerek, 6 féle

1.700.-

kategória: Egyéb jármű

gyártó: Maisto

Jó minőségű Transformersek. Tőbb fajta is létezik, megrendelés előtt kérjük érdeklődjön!

Fém autó 1:24, Maisto VW Beetle

Fém autó 1:24, Maisto VW Beetle

5.490.-

kategória: Játékautó, Mode..

gyártó: Maisto

1:24, Maisto VW Beetle 31023 fém autó modell az autózás szerelmeseinek és gyűjtőknek. A modelleket nem minden esetben ...

Fém autó 1:24, Maisto Ford

Fém autó 1:24, Maisto Ford

4.590.-

kategória: Játékautó, Mode..

gyártó: Maisto

Maisto 1929 Ford Model A méretarányos fém autó modell. Méretaránya 1:24, mérete kb 15 cm. 3 éves kortól ajánlott...