makettrepülő Makettrepülők

Utasszállító és harci repülők makett változatai. Modern és 2. világháborús makettek, Boeing, Concorde, F16, Stuka, Messerschmitt, Mustang, Spitfire. Makettrepülők a Revell kínálatából!

tank makett Tank és Háborús makettek

A 2.világháború acélmonstrumai, a modern hadviselés tankjainak makett változatai: Abrams, Tigris, Sherman, T-34, T-80. Orosz, Amerikai, Német tankok a Revell-től.

makett autó Autó makettek

Híres versenyautók és népszerű családi autók makett változatai. Amerikai autólegendák: Mustang, Corvette, Camaro, népszerű sportautók makettjei: Porsche, Lamborghini, Ferrari. Autómakettek a Revell kínálatából.

hajó makett Makett hajók, vitorlások

Óriási teherszállító hajók, 2. világháborús csatahajók: Bismarck, Missouri, Tirpitz hajó makettjei. Híres vitorlások: Santa Maria, HMS Victory, HMS Bounty és más érdekességek makettjei a Revell-től.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Tank makett

A legnépszerűbb tank makettek a II. világháború gyermekei, hisz ez volt az első jelentősebb konfliktus ahol a háború kimenetelét döntően befolyásolta melyik fél milyen fejlettségű tankokkal, harkocsikkal rendelkezik. A méretarány általában 1:35-höz, de találhatunk kisebb 1:72-es tankokat is.

Tovább>>

Talán mindenki ismeri a korszak hírességeit a Tigris, Sherman, T-34, KV, Panther tankokat, de népszerű tankokat a modern hadviselés korából is tudunk mondani, mint pl: Abrams, Leopard, T-80 tankok, ezek harcászati jelentősége a repülőgépek, rakéták fejlődésével azonban háttérbe szorult.

Warrior MCV

Warrior MCV

2.990.-

kategória: Tank makett

gyártó: Revell

Festést, ragasztást igénylő makett. Makett adatai:Cikkszám: 3128Méretarány: 1/72Alkatrészek száma: 132Hosszúság: ...