makettrepülő Makettrepülők

Utasszállító és harci repülők makett változatai. Modern és 2. világháborús makettek, Boeing, Concorde, F16, Stuka, Messerschmitt, Mustang, Spitfire. Makettrepülők a Revell kínálatából!

tank makett Tank és Háborús makettek

A 2.világháború acélmonstrumai, a modern hadviselés tankjainak makett változatai: Abrams, Tigris, Sherman, T-34, T-80. Orosz, Amerikai, Német tankok a Revell-től.

makett autó Autó makettek

Híres versenyautók és népszerű családi autók makett változatai. Amerikai autólegendák: Mustang, Corvette, Camaro, népszerű sportautók makettjei: Porsche, Lamborghini, Ferrari. Autómakettek a Revell kínálatából.

hajó makett Makett hajók, vitorlások

Óriási teherszállító hajók, 2. világháborús csatahajók: Bismarck, Missouri, Tirpitz hajó makettjei. Híres vitorlások: Santa Maria, HMS Victory, HMS Bounty és más érdekességek makettjei a Revell-től.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Űr & Sci-fi makett

Az űrkutatás és űreszközök nemcsak a gyerekeket, de még a felnőtteket szívét is megdobogtatja - hisz az ember egyik alapvető ismertetőjegye a jövő, az ismeretlen kutatása. A menüpontban található űrkutatással, űrrel kapcsolatos makettek komolyabb kihívást jelentenek - a Revell által besorolt nehézségi szintjük általában 4-es - ami azt jelenti hogy rendkívül sok finom apró darabból kell összeraknunk. A legnépszerűbb Sci-fi történetek makettjeit is ide soroltuk, legyen az Star Trek vagy a nem annyira ismert Battlestar Galaktika.