Plüssfigurák minden korosztálynak

A kicsik puhaságuk és kedvességük, a nagyok mókásságuk, a felnőttek nosztalgiából szeretik a plüssfigurákat. Találkozhattok a Disney mesehősökkel is, vagy bármilyen más állatfigurával. Legyenek a szobátok díszei.

Plüssfigurák

Mimden kisgyermek imád hozzábújni a pihe-puha plüssökhöz. Biztonságot, melegséget, kellemes érzést nyújt számukra. Nem tartalmaznak a picik számára káros, mérgező anyagokat.

Kedvenc plüssfiguráid

A kedvenc mesehőseid beköltözhetnek a szobádba. Nagyon szeretnek veled élni, enni, inni, jókedvűen játszani. Minden éjszaka veled alhatnak, de Tigris nem alszik, Ő vigyázza az álmodat.

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Kapucnis takaró-Verdák

Kapucnis takaró-Verdák
Név Kapucnis takaró-Verd..
Gyártó Disney
Kategória Disney plüssfigurák
Cikkszám 84932
Korcsoport 3-6 éves korig
Ajánlott fiúk számára

Gyerekjáték webáruház ár:*

6.290 .- db

* A játék webáruház ár minden terméknél 24 óránként frissül, a játékot a rendelés pillanatában webáruházunkban feltüntetett áron számlázzuk

Kapucnis takaró-Verdák

Puha Disney Verdák plüsstakaró a hideg estékre. A takaró érdekessége, hogy az egyik sarkán kapucni található. Felveheted a kapucnit a takaróba bújva, hogy ne fázzon a füled, vagy hordhatod köpönyegként is, így akár el is játszhatod a népszerű Verdák film kedvenc jeleneteit. Legyél te is Villám McQueen! A takaró mérete 100 x 100 cm.