Puzzle játékok

A Puzzle kirakós játékok az összes korosztály számára készülnek, az egyszerűbb pár darabosaktól kezdve a bonyolult 50000 darabosig. Légy türelmes és vágj neki az egyre nagyobb kihívásoknak.

A kicsikre is gondol a Ravensburger

A legkisebbeknek a kockapuzzle-t ajánljuk, a kicsit nagyobbak pedig válogathatnak az ismert rajzfilmek főhősei közül, mint például a Jégvarázs, Hófehérke, Verdák, Micimackó, Szenilla nyomában.

Igazi kihívás Puzzle játékokkal

Az igazán elvetemült Puzzle rajongókra is gondol a Ravensburger. Több tízezer darabos játékokat is terveznek falatnyi méretekben. Mit szólnátok egy 9000 darabos dzsungelt ábrázoló Puzzlehoz? Van ekkora türelmetek?

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Fehér Ház (világító, 56db)

Fehér Ház (világító, 56db)
Név Fehér Ház (világító,..
Gyártó CubicFun
Kategória 3D Puzzle
Cikkszám 14980_K
Korcsoport 6-10 éves korig
Ajánlott lányok és fiúk számára

Gyerekjáték webáruház ár:*

4.590 .-      

* A játék webáruház ár minden terméknél 24 óránként frissül, a játékot a rendelés pillanatában webáruházunkban feltüntetett áron számlázzuk

Fehér Ház (világító, 56db)

A Fehér Ház már kétszáz éve jelképezi az elnöki hivatalt, az Egyesült Államok kormányát és az amerikai népet. Története, és a nemzet fővárosáé akkor kezdődött, amikor George Washington elnök 1790. decemberében aláírt egy kongresszusi határozatot, melyben kimondták, hogy a szövetségi kormány egy olyan telken fog működni, amely a Potomac-folyó mentén fekszik, és területe nem halad meg egy tíz mérföld oldalhosszúságú téglalapot. Washington elnök Pierre LEnfant várostervezővel együtt választotta ki az új székhely területét, amelynek címe napjainkban 1600 Pennsylvania Avenue. Miközben megkezdődtek az előkészületek az új szövetségi főváros megépítésére, verseny írtak ki az Elnök Házának megépítésére. Kilenc javaslatot nyújtottak be, és az ír születésű James Hoban nyerte el az aranyérmet célszerű és tetszetős elgondolásával. Az épületben 132 szoba, 35 fürdőszoba és 6 szint található. Ezek mellett 412 ajtót, 147 ablakot, 28 kandallót, 8 lépcsőházat és 3 liftet helyeztek el benne. Különböző korszakokban a Fehér Házat nevezték Elnöki Palotának (Presidents Palace), Elnök Házának (Presidents House) és Igazgatói Kúriának (Executive Mansion). Végül Theodore Roosevelttől kapta hivatalosan a mai Fehér Ház nevet, 1901-ben. 56 db-os térbeli puzzle, LED világítással. Az épület összeállításához ragasztó nem szükséges. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Kirakott méret: 20 x 16 x 16 cm.

Népszerű termékek a kategoriában: 3D Puzzle

Empire State Building (216db)

Empire State Building (216db)

5.290.-

kategória: 3D Puzzle

gyártó: Ravensburger

New York és Amerika egyik legismertebb szimbólumát építheted meg a 3D puzzle elemeiből, ami Manhattanben áll 1931 ...

Puzzle 3D 216db-Big Ben Minions

Puzzle 3D 216db-Big Ben Minions

6.190.-

kategória: 3D Puzzle

gyártó: Ravensburger

London leghíresebb épületét, a Big Ben-t most bolondos, Minyonos verziójában rakhatod ki. A prémium minőségű Ravensburger ...

Tower híd (216db)

Tower híd (216db)

12.750.-

kategória: 3D Puzzle

gyártó: Ravensburger

Prémium minőségű Ravensburger Tower híd, 216 darabos 3D puzzle. A kirakós elemei műanyagból készültek és rendkívül ...

Tula Moon Big Ben (216db)

Tula Moon Big Ben (216db)

5.290.-

kategória: 3D Puzzle

gyártó: Ravensburger

A palota óratornya 1834-ben, a nagy londoni tűzvészben elpusztult. A palota újjáépítésekor Benjamin Lewis Vulliamyt ...