Disney - Jégvarázs Jégbe zárt varázslat!

Napjaink egyik legnépszerűbb Disney alkotása a Jégvarázs című animációs mesefilm. Világszerte millió gyermek rajong értük. Nálunk is számtalan Jégvarázs termék közül válogathatsz kedvedre!

társasjáték webáruház Találd Ki Extra társasjáték

Talán az egyik legnépszerűbb memória társasjáték, most EXTRA kivitelben webáruházunkból, igazi erőpróba az egész család számára!

Barbie baba webáruház Barbie babák

A népszerű mese, a kis hableány Barbie babái, Merliah és barátnői rengeteg kiegészítővel, Barbie hercegnők és dívák, Barbie babák széles választéka webáruházunkból!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

SES Creative

A SES Creative készségfejlesztő és kreatív gyerekjátékokat forgalmazó cég termékeinek középpontjában a gyermekek készségeinek, kreativitásának fejlesztése áll, különösen a fiatal gyermekek számára készítenek játékokat. A SES Creative játékai garantálják a sikert, ezáltal pozitív visszajelzést adnak, hisz kreatív játékaik úgy lettek tervezve, hogy azok könnyen összerakhatóak, kifesthetőek, formázhatóak legyenek. Érdemes a kreatív játékok dobozán ajánlott életkort figyelembe venni hisz a SES Creative komoly kutatást végzett annak érdekében, hogy a megfelelő készségfejlesztő játékokat ajánlja az egyes gyermekfejlődési fázisokhoz, korosztályhoz.

Tovább>>

A SES termékei a kreatív gondolkodást serkentik, készségfejlesztőek, ráadásul érdekes színeikkel, alkotásra ösztönző feladataikkal minden kisfiú és kislány kedvencei lehetnek. Amennyiben érdekeli gyermekét a maszkok, a színház és a sminkek világa, akkor neki találták ki a SES arcfesték-szettjét. A természetes anyagokból készült festék természetesen bőrbarát – segítségével pedig a kicsik kimaszkírozhatják egymást pillangónak, oroszlánnak, vagy éppen hercegnőnek. A festék vízzel és szappannal lemosható.

A SES kreatív játékaival a kicsik fejleszthetik dekorációs érzéküket és ízlésüket, illetve kézügyességüket is. A SES Táskakészítő szettje minden kislány kedvence – hiszen ki ne szeretne hordani egy divatos, saját kézzel díszített táskát, amely teljesen megfelel az egyéni ízlésünknek? A csomag ráadásul tartalmazza a retikült, flittereket, festékeket és matricákat is.

Szintén nagyon népszerű a kislányok körében a SES Kreatív Hello Kitty ékszerszettje, mellyel a gyerekek nem csupán a világhírű kedves cicust, hanem sok más mesehőst is elkészíthetnek vasalható gyöngyökkel. Tökéletes választás születésnapra, karácsonyra – és a remekműveket a kicsik viselhetik ékszerként, gombként, vagy akár hajcsatként is.

Nem csupán kislányoknak fejlesztette ki a SES a kreatív ujjfesték szettet, melynek használata során a csemeték kézzel festhetnek. A festék természetesen bőrbarát, és ami kifejezetten előnyös, hogy a móka során beszennyezett ruhákból egy szimpla mosással is kijön.

A SES Explore Időjárás-megfigyelő készletével egy komplett meteorológiai állomást építhetnek fel az időjós-palánták. A játék során a gyermekek megismerkednek a tudomány világával – illettve lejegyezhetik és kielemezhetik megfigyeléseiket.

A rajzolni szerető gyerekek kedvence a népszerű Karc-rajz SES-játék is. A karc-rajz lényege, hogy a sablonról a minta alapján kaparjuk le a fekete réteget – már minimális kézügyességgel is csodálatos eredményeket érhetünk el.