Disney - Jégvarázs Jégbe zárt varázslat!

Napjaink egyik legnépszerűbb Disney alkotása a Jégvarázs című animációs mesefilm. Világszerte millió gyermek rajong értük. Nálunk is számtalan Jégvarázs termék közül válogathatsz kedvedre!

társasjáték webáruház Találd Ki Extra társasjáték

Talán az egyik legnépszerűbb memória társasjáték, most EXTRA kivitelben webáruházunkból, igazi erőpróba az egész család számára!

Barbie baba webáruház Barbie babák

A népszerű mese, a kis hableány Barbie babái, Merliah és barátnői rengeteg kiegészítővel, Barbie hercegnők és dívák, Barbie babák széles választéka webáruházunkból!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Siku

A Siku napjaink egyik legszínvonalasabb gyermekjáték gyártó márkája, amely elsősorban játék- és modellautókat forgalmaz. Termékeire egyaránt jellemző a gyermek- és környezetbarát felépítés.

Tovább>>

Játékautói közül a Siku szemetesautó az egyik legnépszerűbb, melyet természetesen webáruházunkban is megtalál. Az autó teljes mértékben méretarányos, tartós, és nem tartalmaz a kicsik által könnyen lenyelhető apró részeket. Szintén a kisfiúk kedvence a Siku exkavátor, mellyel akár kisebb tárgyakat is felemelhetnek a gyerekek. A játék megszólalásig hasonlít eredetijére, élethű mása annak.

Az elülső rakodóval rendelkező traktor is nagy kedvenc – hiszen minden férfit és fiút érdekelnek a gépek. A Siku traktorával élmény a játék, méltó dísze lehet a mobil farmnak. A Siku kombájnt szállító Siku kamion már egy kettő-az-egyben-játék. A kamionnal bármit el lehet fuvaroztatni a játék következő állomásáig, legyen a szállítmány kisautó, traktor, kishelikopter, vagy akár a szóban forgó kombájn is.

A Siku piros trolija megszólalásig hasonlít a Budapest utcáin cirkálókra. A vidéki élet gyermekjátékban való kivitelezése a Siku kombájn, mellyel könnyen learathatja a képzeletbeli búzát minden kisfiú. Szintén egy kedvelt mesterség kivitelezése a Siku tűzoltóautó, melyhez ráadásul csónak is tartozik, amit az autó mögé lehet kötni utánfutón. Ezzel nem csupán szárazföldről lehet oltani a tüzet, hanem a vízről is.

Webáruházunkban kapható a kihúzható létrával is felszerelt tűzoltóautó, mely 1:87-es arányú pontos kivitelezése eredetijének. A kisautók szerelmeseire is gondolt a Siku játékgyár – ezt a klasszikus, hagyományos gyermekjátékot hátrahúzhatós verzióban is elérheti nálunk, illetve egy- és többdarabos szettben is.

A kategórián belül találhat nálunk lángnyelvek díszítette versenyautót, amerikai- és német mintára elkészített rendőrkocsikat, és az Audi R8-as mintájára elkészített modellt is. A Siku gyermekjátékok – az autómodellektől kezdve a játékkombájnon át a kamionokig – méltó díszei minden fiúszobának és gyűjteménynek.

HELIKOPTER+ FEGYVER 1:50

HELIKOPTER+ FEGYVER 1:50

7.590.-

kategória: Egyéb jármű

gyártó: Siku

Igazi vagány játék a Siku helikopteres szettje, mellyel a gyerekek izgalmas csatákat vívhatnak. A készlet tartalmaz ...

Tűzoltó autó 1068

Tűzoltó autó 1068

1.650.-

kategória: Játékautó, Mode..

gyártó: Siku

1:87 méretarányú SIKU modell tűzoltósági jármű. Mérete kb. 7,5 cm. Anyaga fém, műanyag részekkel. 3 éves kortól ...

Versenyautó 1357

Versenyautó 1357

1.280.-

kategória: Játékautó, Mode..

gyártó: Siku

Siku méretarányos versenyautó modell. Mérete kb. 8 cm. Anyaga fém, műanyag részekkel. 3 éves kortól ajánlott.

Tűzoltósági autó 1460

Tűzoltósági autó 1460

1.250.-

kategória: Játékautó, Mode..

gyártó: Siku

Siku méretarányos tűzoltósági modell jármű. Mérete kb. 8,5 cm. Anyaga: fém, műanyag részekkel.