Disney - Jégvarázs Jégbe zárt varázslat!

Napjaink egyik legnépszerűbb Disney alkotása a Jégvarázs című animációs mesefilm. Világszerte millió gyermek rajong értük. Nálunk is számtalan Jégvarázs termék közül válogathatsz kedvedre!

társasjáték webáruház Találd Ki Extra társasjáték

Talán az egyik legnépszerűbb memória társasjáték, most EXTRA kivitelben webáruházunkból, igazi erőpróba az egész család számára!

Barbie baba webáruház Barbie babák

A népszerű mese, a kis hableány Barbie babái, Merliah és barátnői rengeteg kiegészítővel, Barbie hercegnők és dívák, Barbie babák széles választéka webáruházunkból!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Szállítás & Személyes átvétel

Személyes átvétel

Lehetősége van a webáruházban rendelt termékek INGYENES átvételére is. Ehhez kérjük megrendelésnél válassza a "személyes átvétel" opciót.

Címünk: Színescerka papír-írószer 1211. Budapest, Színesfém utca 19. - Nyitvatartás: H-P 8-16 óráig (Csak készpénzes fizetésre van lehetőség)

Házhozszállítás futárszolgálattal

A megrendelt termékeket a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül (hétkönaponként 8 és 17 óra között) futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott  címre, így az Ön csomagja biztonsággal fog megérkezni. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomagot szállítónk 8 és 17 óra között sikeresen tudja kézbesíteni. Elérhetőségéhez kérjük olyan telefonszám megadását, amelyen munkaidőben fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Szállítási díjunk Magyarország területén egységesen bruttó 1.270 Ft

A szállítási díjat több termék megrendelése esetén is csak egyszer számítjuk fel.

A szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Vásárlóinkat. Amennyiben bármilyen, a szállítással kapcsolatos közlendője van, kérjük jelezze rendelésekor vagy hívja Vevőszolgálatunkat a +36-20-462-05-12 telefonszámon.

Garancia / Adatvédelem

Visszavásárlási garancia

Amennyiben az Ön által kiválasztott termék nem felel meg az elképzeléseinek és azt 8 napon belül visszaküldi hozzánk, az alábbiakban rögzített feltételekkel - visszafizetjük az árát.

Megrendelése során Ön élhet a távollevők között kötött szerződésről szóló 17/1999. Korm. rendeletben részletesen rögzített,  feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a cégünk köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségek minden esetben a megrendelőt terhelik.

Vásárlási szándékától - indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül - megrendelése visszaigazolása előtt is elállhat. Segítségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.

1 év Garancia

Minden áruházunkban vásárolt termékre garanciát adunk az átvételtől számított 12 hónapig. A termékhez tartozó számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.

Gyári hibásan kiszállított termékeinket a kézhezvételtől számított 8 napon belüli észlelése esetén kicseréljük. Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a terméket javításra visszavesszük. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben webáruházunkat, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

Cégünk további szavatossági és jótállási felelősségére, valamint vitás esetekben a Ptk-ban és a 1 17/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

Adatvédelem

A vásárláshoz szükséges, az Ön által megadott adatokhoz, kizárólag Cégünk, illetve a Szállítmányozó cég rendelkezik hozzáféréssel. Az adatokat mindkét cég bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. A megrendelés során kizárólag olyan adatokat kérünk, amelyek a pontos ügyintézéshez, illetve a megrendelés teljesítéséhez szükségesek.

Kérjük az adatok hitelességére és pontosságára az adatai megadása során fokozottan figyeljen! Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvények figyelembevételével járunk el.