Disney - Jégvarázs Jégbe zárt varázslat!

Napjaink egyik legnépszerűbb Disney alkotása a Jégvarázs című animációs mesefilm. Világszerte millió gyermek rajong értük. Nálunk is számtalan Jégvarázs termék közül válogathatsz kedvedre!

társasjáték webáruház Találd Ki Extra társasjáték

Talán az egyik legnépszerűbb memória társasjáték, most EXTRA kivitelben webáruházunkból, igazi erőpróba az egész család számára!

Barbie baba webáruház Barbie babák

A népszerű mese, a kis hableány Barbie babái, Merliah és barátnői rengeteg kiegészítővel, Barbie hercegnők és dívák, Barbie babák széles választéka webáruházunkból!

Ügyfélszolgálat

+36 20 462 0512

info@jatek-vilag.hu

Vásárlási feltételek

Megrendelés

A weboldalon történő rendelés a "Kosár" menüpont használatával lehetséges. Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosárba tesz. A megrendeléshez szükséges a vevői adatok pontos, hiánytalan kitöltése.

Megrendelését leadhatja telefonon is a +36-20-462-05-12 -os telefonszámon.

Megrendelésről visszaigazoló e-mailt kap, amely tartalmazza a termék adatait, a megrendelés számát, vételárát és a szállítás várható időpontját.

Kollégáink a megrendeléstől számított 24 órán belül, e-mailen felveszik Önnel a kapcsolatot, a szállítás időpontja és adategyeztetés céljából. Amennyiben megrendelését vissza kívánja vonni, ezt a megrendelést követő 24 órán belül megteheti.

Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását bármely okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, arról az Ön által megjelölt elérhetőségek valamelyikén 24 órán belül értesítést kap.

 

Fizetési módok

Fizetés átutalással:

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a fizetendő összeget csak az Önnél jelentkező munkatársunkkal történt egyeztetés után kérjük átutalni. Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk. Ebben az esetben a címzettnek nem kell a csomagért fizetnie, a számlát pedig külön, postán küldjük el a megjelölt számlázási címre.

Fizetés utánvéttel:

A csomag ellenértékét Ön a Futárnak, készpénzben fizeti a csomag átvételekor. Ebben az esetben a futárszolgálat + 300 Ft kezelési díjat számol fel.

Fizetés személyes átvétel esetén:

Amennyiben a megrendelt terméket személyesen, játékboltunkban kívánja átvenni ennek időpontjáról kollégáink értesítik Önt.  Így lehetősége van a csomag ellenértékét annak átvételekor kifizetni. Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg üzletünkben csak készpénzben tud fizetni.
Játékboltunk elérhetőségeit ide kattintva találja meg.